康樂縣

屬於還是年青的 – 攝影、水墨、旅遊、社會

bb “bit" “bit"

with 5 comments

sinnie4.jpg

sinnieforever.jpg

sinnie2.jpg
*大肚的妳很可愛呀~~

倩倩希望bb快D “bit" 出嚟,睇妳個blog很開心,攪到我都好興奮。妳帶住期待及快樂的心情迎接佢,佢一定係sweet boy啦,一d都唔bit(爤gag)啦!忍唔住quote下妳blog的內容,等去唔到妳yahoo blog的人都感受下妳的愉快:

「明天便是36週了還有整整一個月便到預產期, 好像很快但心裡想更快, 很想看到你的臉, 你會像誰?你會有幾重?你會肯吃人奶嗎?你會跟你爸爸一樣的頑皮嗎?真的很心急….., 相信經過這階段的都會明白我此刻期待的心情.  近日常常在心裡綵排作動時候的情境, 對於這些不能預計的事情好緊張呀!  但我相信到時一定會有很多"蝦碌"事發生…..」

「呢兩日好似打風咁, 又大雨好彩亞仔無同我玩作動啫, 唔係就 ‘呢咁hei’ 最近forever(即係bb個生父)話最好18號出世, 因為19號假期, 就可以即時o係身邊, 可能佢驚個走佬袋重啦  (可能無經驗嘅朋友唔知係咩所謂走佬袋就係準備入醫院時用嘅用品嘅一個袋), 但係我又唔係太担心, 我覺得我應付得嚟架, 只係有小小驚d的士大佬見到我會 ‘com旗’啫, 唯有包裝得好d同唔好 “穿水long" 住啦

廣告

Written by kiwong

十月 3, 2007 於 4:51 下午

5 回應

Subscribe to comments with RSS.

  1. 我好想見吓 sinnie 呀~~~ 佢幾時生呀??

    kingkongbb

    十月 4, 2007 at 12:46 下午

  2. 十月中左右啦。

    kiwong

    十月 5, 2007 at 10:39 上午

  3. 妳d相好震撼!

    jczone

    十月 6, 2007 at 9:29 上午

  4. 我喜歡是第二張相片!我認為這是新posted的。

    Fat Boy

    十月 17, 2007 at 12:36 上午

  5. fatboy:係新post架,其實仲有好幾張佢地的相我很喜歡,不過尊重他們,淨係post呢幾張。

    kiwong

    十月 17, 2007 at 10:54 上午


發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: